Huiskamerconcert

Als u thuis een piano heeft, en wel eens een concert zou willen bijwonen vanaf uw eigen luie stoel … een solo pianoconcert gespeeld op uw piano .. boek dan een huiskamerconcert. Heel graag kom ik bij u thuis, om voor u te spelen. Op uw eigen (digitale) piano of vleugel.

Repertoire

Tijdens een huiskamerconcert, speel ik voornamelijk eigen werk; solo pianomuziek die ik omschrijf als melodisch-romantische geïmproviseerde composities. Daarnaast speel ik bewerkingen van jazz standards en andere populaire melodieën, en van de muziek van Frank Zappa. Als ik bij u een huiskamerconcert geef, dan luistert u naar een uniek optreden vanuit uw eigen luie stoel of bank, waarbij ik speel op uw piano.

Voorbeelden

Hieronder kunt een aantal opnames van mij beluisteren. Even verderop staat ook een video, met een korte medley van de muziek die u kunt vewachten als ik bij u een concert verzorg.

Mr. Hoon – Fred Händl

 

Treacherous Cretins – Frank Zappa (arr. Fred Händl)

 

Toets – Fred Händl

 

In Mind – Fred Händl

 

Take Your Clothes Off When You Dance – Frank Zappa (arr. Fred Händl)

Video

Hier is een korte video van een huiskamerconcert bij mij in de studio.

Meer informatie

Een huiskamerconcert duurt ongeveer 60 minuten. Zowel voor, als na afloop, van het concert is er tijd om kennis te maken en wat te kletsen. Ik speel nooit meer dan één concert op een avond, ik heb dan ook geen haast, en ik vind dat genieten van muziek, een avondje uit in eigen huis, moet vooral leuk en ontspannend zijn 💛

Kosten

Een huiskamerconcert kost € 225. Hierbij zijn alle onkosten inbegrepen. Ook krijgt u na afloop van het optreden mijn CD August, met daarop meer dan een uur solo pianomuziek.

Ook is er de mogelijkheid tot het opnemen (op video) van het concert. Mocht u het willen, dan krijgt u het optreden kosteloos, digitaal toegestuurd.

Cadeau

U kunt, naast het boeken van een huiskamerconcert bij u thuis, natuurlijk ook iemand verrassen door een concert cadeau te geven!

Boeken

Als u een huiskamerconcert wilt boeken, of u wilt meer informatie, aarzel dan niet en stuur me een e-mail: fredhandl72@gmail.com

U kunt ook een (tekst)bericht sturen naar telefoonnummer: 061 979 2358

Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op!

Heel graag hoor ik van u.

~ Fred